Skip to content

Kalender 2024

Så er 2024 kalenderen lavet og klar til at få nye hjem 😊Jeg har været meget i tvivl om hvorvidt jeg skulle lave den i år. Årsagen er at indkøbsprisen er steget kraftigt og min lille fortjeneste derfor er spist op. Jeg kunne vælge at sætte prisen op og på den måde tjene lidt. Men spørgsmålet er hvor mange der så vil købe kalenderen. Personligt synes jeg prisen er høj nok. Men hvorfor så lave kalenderen, når det nærmest er en underskudsforretning? Svaret er at jeg synes det er sjovt og at jeg ved at kalenderen skaber glæde. Jeg nyder de beretninger jeg får af jer når i ser kalenderen. Når jeg hører hvor glade folk bliver af at modtage kalenderen i gave. Det er min drivkraft.

Men det betyder at jeg må lave nogle ændringer ved bestilling af kalenderen.

Jeg bestiller kun kalendere hjem 1 gang om måneden, den:

1. oktober, 1. november og 1. december og 15. januar. Prisen bliver som sidste år 300 kr. for den lille kalender og 350 kr for den store. Ønsker du at få kalenderen tilsendt betaler du for fragtomkostningerne hertil (normalt ca. 50 kr).

Står du og skal bruge en kalender lidt ”akut” og uden for disse datoer kan du stadig bestille, men det koster en merpris på 80 kr. pr. bestilling (altså et engangsbeløb uanset antallet af kalendere). Hertil skal lægges evt. fragtomkostninger.

Jeg ville ønske at det ikke behøvede være så ”besværligt” men på denne måde kan jeg holde udgifterne lidt nede, og stadig sælge kalenderen uden tab 😊

Ønsker du at købe en kalender, så send mig en besked ved at udfylde nedenstående kontaktformular. BEMÆRK, mit svar til dig risikerer at ryge i din spammail. Så tjek den hvis du undrer dig over at jeg ikke har svaret. Jeg svarer altid hurtigt tilbage.

Published inUncategorized
© Copyright - Lathana Foto