Skip to content

Endelig i luften

Så er min nye hjemmeside i luften 😀 Jeg har glædet mig meget til at vise det nye design og jeg håber du kan lide det. Hvis du oplever fejl på siden, eller ting der fungerer uhensigtsmæssigt, så skriv gerne en kommentar eller send mig en privat besked.

Udover det nye design, har jeg valgt at tilknytte denne blog-del på siden. Her vil jeg forsøge at holde dig orienteret om eventuelle udstillinger, eller nyheder generelt. Det kan også være at jeg blot vil dele lidt tanker.


God fornøjelse på siden 🙂

Published inUncategorized

3 Comments

 1. Ulla Lundberg Wagner

  Hej Lone,
  Det er blevet så fint og overskueligt, tillykke med din side!
  Dine billeder er som altid flotte – det ses at du tænker meget over motiv, lys og dybde, før du trykker af.
  Kærlig hilsen
  Ulla

  • Lone

   Tusind tak Ulla 🙂 Det er jeg rigtig glad for at høre. Kh. Lone

 2. Andreas

  Flot side.

Comments are closed.